Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Μία σημαντική μέρα για τον "Οσελότο"

Εγκαινιάστηκαν τα γραφεία της Ειδικής Μονάδας Ψυχικής Υγείας "Οσελότος"...

 

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου εγκαινίασε τη νέα δομή του, την Ειδική Μονάδα Ψυχικής Υγείας "Οσελότος".

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στα γραφεία του "Οσελότου" επί της οδού Λασκαράτου 5 στα Άνω Πατήσια, παρουσία εκπροσώπων εισαγγελικών, αστυνομικών, δικαστικών, εκπαιδευτικών αρχών, φορέων ψυχικής υγείας και επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Η Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου κα Βιβή Σιδηροφάγη, ανέφερε «Με δεδομένη την έλλειψη εξειδικευμένων υπηρεσιών στην Ελλάδα, σε συνδυασμό με τον σαφή κοινωνικό και κοινοτικό προσανατολισμό των υπηρεσιών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, το ιδιαίτερο θεραπευτικό ενδιαφέρον και τη μέχρι τώρα εμπειρία μας ως προς τη διατομεακή συνεργασία με τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές, δημιουργήσαμε την Ειδική Μονάδα Ψυχικής Υγείας “Οσελότος” στην Αθήνα».

Kατά τον χαιρετισμό του, ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του "Οσελότου", παιδοψυχίατρος Κωναστντίνος Μπόλιας, ανέφερε "Σκοπός της νέας δομής είναι η ολιστική αντιμετώπιση της παραβατικότητας των εφήβων και νεαρών ενηλίκων με ψυχικές διαταραχές και ψυχοκοινωνικά προβλήματα μέσα από υπηρεσίες ψυχικής υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης".

Οι υπηρεσίες που παρέχονται από τον "Οσελότο" είναι:

Διάγνωση
Θεραπευτική Παρέμβαση & Αποκατάσταση
Πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης
Συμβουλευτική οικογένειας
Πρόγραμμα Κοινωνικής Επανένταξης
Αγωγή Κοινότητας

Η Διεπιστημονική Ομάδα της Μονάδας στελεχώνεται από: Ψυχίατρο, Παιδοψυχίατρο, Εγκληματολόγο, Κοινωνιολόγο, Ψυχολόγο, Κοινωνικό Λειτουργό, Νομικό.

 Περισσότερες πληροφορίες για τον Οσελότο ΕΔΩ

Επικοινωνία "Οσελότος"

Λασκαράτου 5, Άνω Πατήσια, 11141

τηλ:210 5714433, fax: 210 2286704, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας Δευτ. - Παρ.: 14:00 - 21:00

 

 

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.