Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Eκδήλωση για τους οικογενειακούς φροντιστές

Η ΕΠΙΟΝΗ με αφορμή την ημέρα του Φροντιστή στην Ευρώπη που καθιερώνεται για πρώτη φορά φέτος...

στις 6 Οκτωβρίου αλλά και την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, διοργανώνει την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 στις 16:00 ενημερωτική εκδήλωση για τους οικογενειακούς φροντιστές. Η εστίαση είναι στην ανάγκη των φροντιστών για πρόσβαση σε περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες υγείας.
Το διαδικτυακό σεμινάριο της 9ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ψυχικής Υγείας (WFMH) και της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας. Μέσω σύντομων παρεμβάσεων έλληνες και ξένοι ομιλητές θα αναφερθούν στις επιβαρυμένες συνθήκες που έχει δημιουργήσει για τους φροντιστές η πανδημία του COVID-19 και στην ανάγκη για περισσότερη ευαισθητοποίηση αναφορικά με τις παθήσεις του εγκεφάλου.

ECD 2020 final poster GR v1
Η διαδικτυακή εκδήλωση θα φιλοξενήσει σημαντικούς επιστήμονες όπως τον καθηγητή ψυχιατρικής κ. Γιώργο Χριστοδούλου, η Δρ. Καλλιόπη Παναγιωτοπούλου, τον αντιπρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας ψυχικής υγείας WFMH κ. Roberto Mezzina και την υπεύθυνη επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας EFNA κα Elizabeth Cunningham. Ο κ. Χάρης Κούντουρος, θα εκπροσωπήσει το γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό και αναγνωρίζοντας την σημαντική συνεισφορά των φροντιστών στο σύστημα υγείας. Η κα Cunningham θα αναφερθεί στην Ευρωπαϊκή εκστρατεία #BrainLifeGoals στην οποία συμμετέχει και το σωματείο ΕΠΙΟΝΗ.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους φορείς EFNA, Belgian Brain Council, ΈΔΡΑ, Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Alzheimer Hellas, Alzheimer Χαλκίδας, Άνεμος Ανανέωσης, Πανελλήνια Ομοσπονδία ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας και το Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας του Τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

Xoρηγοί Ημερίδας : Interamerican, Pfizer, Φαρμασέρβ Lilly, Novartis και τους χορηγούς επικοινωνίας: www.psychologynow.gr και https://dailypharmanews.gr/

Δωρεάν εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_k7up7Mr9QwS5rivgMeVw2g

Δείτε ΕΔΩ το δελτίο τύπου

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.