Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Βιωματικό σεμινάριο:"Φτιάξε το δικό σου παραμύθι"

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου διοργάνωσε Βιωματικό Σεμινάριο Προσωπικής Ανάπτυξης Ενηλίκωνμε θέμα: ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Σάββατο 12/5 10:00-17:00 & Κυριακή 13/5 10:00-15:00 με εισηγήτριες τις ψυχολόγους-ψυχοθεραπεύτριες Σώτη Ζούκα και Αλίκη Κριτσέλη.

Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε με παραμύθια.
Είναι ο πιο ευχάριστος και εύκολος τρόπος να μας μυήσουν στο πόσο σκληρή είναι η ζωή, πόσο σκληρά χρειάζεται να παλέψουμε για να νικήσουμε τους «δράκους», πόσο απαραίτητο είναι να βρούμε την προσωπική μας «νεράιδα» να μας στηρίζει και να μας προστατεύει, και πόσο ακριβό είναι το αντίτιμο που πληρώνουμε, για να κατακτήσουμε το κάστρο της εσωτερικής μας γαλήνης και ευτυχίας. Ελάτε λοιπόν να γίνουμε πρίγκιπες από βάτραχοι, να ξυπνήσουμε από το λήθαργο της χρυσής φυλακής μας και να καταλάβουμε ότι τα γυάλινα γοβάκια είναι αυτά που μας κρατούν δέσμιους μέσα σ' αυτή. Να διαλέξουμε επιτέλους τα παπούτσια που εμείς θέλουμε, για να πορευθούμε την προσωπική μας διαδρομή με το δικό μας τρόπο και ρυθμό.

Κριτσέλη Αλίκη

Γεννήθηκα στην Αθήνα και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ψυχολογία το 1979, στη Γαλλία, στο Πανεπιστήμιο της CAEN της Νορμανδίας.
Ακολουθώ ένα επαγγελματικό οδοιπορικό σε διαφόρους χώρους και ταυτόχρονα με μακρόχρονη εκπαίδευση και ψυχοθεραπεία, διαμορφώνω σιγά-σιγά την ταυτότητά μου σαν Ψυχολόγου-Ψυχοθεραπεύτριας, με κύριο χαρακτηριστικό της δουλειάς μου τη Συστημική Προσέγγιση.
Από το 1989 εργάζομαι ιδιωτικά με αντικείμενο συνεδρίες με ενήλικες, παιδιά-εφήβους, ζευγάρια και οικογένειες. Επίσης οργανώνω ομάδες ενηλίκων και εφήβων και τέλος σειρά βιωματικών σεμιναρίων.
Με τη κ. Ζούκα γνωριζόμαστε από τα φοιτητικά μας χρόνια και, εδώ και αρκετό καιρό, συνεργαζόμαστε στην οργάνωση και εκπόνηση σειράς σεμιναρίων και ομάδων γενεογράμματος.

Ζούκα Σώτη
Γεννήθηκα στη Λαμία και το 1980 πήρα το πτυχίο μου στην Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της CAEN, στην Νορμανδία της Γαλλίας.
Η επί σειρά ετών εκπαίδευση και προσωπική θεραπεία μου είναι συστημικής προσέγγισης, όπως εξάλλου και το μοντέλο θεραπείας που ακολουθώ.
Από το 1983 εργάζομαι στο Κέντρο Ψυχοπαιδαγωγικής Υγιεινής του ΙΚΑ, όπου από το 2005 είμαι Προϊσταμένη των Ψυχολόγων του Τμήματος αυτού.
Έχω συνεργαστεί με διάφορα ιδιωτικά ιατροπαιδαγωγικά κέντρα, και από το 1991 εργάζομαι ιδιωτικά, παρακολουθώντας θεραπευτικά, διαγνωστικά και συμβουλευτικά σε ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες, ενηλίκους, εφήβους παιδιά, ζευγάρια και οικογένειες.
Τέλος ασχολούμαι με βιωματικά σεμινάρια, που τον τελευταίο καιρό οργανώνουμε από κοινού με την κ. Κριτσέλη.

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.