Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Μένουμε Σπίτι... Συνδε-Δεμένοι!

Οι θεραπευτικές συνεδρίες εξ αποστάσεως πιο αναγκαίες από ποτέ!...

 

  • ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ

Οι ραγδαίες εξελίξεις παγκοσμίως με την αιφνίδια εξάπλωση του κορονοϊού από χώρα σε χώρα επέφερε την ανατροπή σε ό,τι θεωρούσαμε ως δεδομένο μέχρι και σήμερα. Για την αποτροπή της εξάπλωσης της COVID-19 επιβλήθηκαν, και σε ορισμένες περιπτώσεις υιοθετήθηκαν, αυστηρά μέτρα προστασίας, τόσο των εργαζομένων, όσο και του κοινού, προτρέποντας και ανάγοντας την τηλεργασία ως βέλτιστο τρόπο παροχής υπηρεσιών. Οι παρεμβάσεις που αφορούν θεραπείες και αποκατάσταση αναπτυξιακών και συναισθηματικών διαταραχών, δε θα μπορούσαν να μην προσαρμοστούν ανάλογα, όπως επίσης και τα προγράμματα επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές, με στόχο τη διερεύνηση της προσωπικότητας, των ικανοτήτων και των ενδιαφερόντων τους.

Σε περίπτωση, που διακρίνετε ότι οι σταθερές της οικογένειας σας έχουν επηρεαστεί από έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις, μη διστάσετε να απευθυνθείτε στο Τμήμα μας, έτσι ώστε να υπάρχει η ανάλογη ψυχολογική υποστήριξη εξ αποστάσεως, προκειμένου να γίνει η πιο ορθή διαχείριση των δυσφορικών συναισθημάτων που δημιουργεί ή επιτείνει η συνθήκη πανδημίας του νέου κοροναϊού.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία και τον προγραμματισμό των διαδικτυακών ή των τηλεφωνικών ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από Δευτέρα έως Παρασκευή, 13:30- 21:30, Κα Μαρία Γιαλούση τηλ 2271020000(Εσωτ.1).

  • ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου παραμένει σε λειτουργία όλο αυτό το διάστημα, πραγματοποιώντας συνεδρίες με την χρήση τεχνολογικών μέσων όπως το Skype. Οι άνθρωποι που επιθυμούν μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συνεδρίες τους από την ασφάλεια του σπιτιού τους, χωρίς άγχος και φόβο μετακίνησης, ξεπερνώντας τα γεωγραφικά εμπόδια.

 Η συνθήκη του κορνοϊού έχει αυξήσει τα επίπεδα του στρες, του φόβου, του άγχους, του θυμού, της θλίψης και της μελαγχολίας. Για τον λόγο αυτόν, η επικοινωνία με έναν επαγγελματία ψυχικής υγείας γίνεται επιτακτική ανάγκη και μπορεί να βοηθήσει το άτομο να ανακουφιστεί από τα δύσκολα αυτά συναισθήματα. 

Μένουμε σπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μένουμε μόνοι και αβοήθητοι. 

Για περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία και τους τρόπους των διαδικτυακών ή των τηλεφωνικών ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων, τηλ. 22710-20000 (εσωτ. γραμ. 3), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.