Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Θερμές Ευχαριστίες στους Χορηγούς μας για το 2019!

Το 2019 ολοκληρώθηκε με πολλά χαμόγελα αισιοδοξίας για το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου...


Για άλλη μία χρονιά, Οργανώσεις, Εταιρίες και απλοί πολίτες, στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στο έργο μας. Με προσφορές και χορηγίες συνέβαλλαν ουσιαστικά και αποφασιστικά στην αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, στη σωστή υλικοτεχνική πλαισίωση των δράσεων μας και βοήθησαν συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται οικονομικά, να δεχτούν υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας και Ειδικής Αγωγής δωρεάν.


Ευχαριστούμε θερμά το ΔΕΣΜΟ που επικοινώνησε τις ανάγκες του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου σχετικά με έπιπλα γραφείου. Ο ΔΕΣΜΟΣ συνεργάζεται με πάνω από 800 κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, τεκμηριώνοντας τις ανάγκες τους και αξιοποιώντας δωρεές όπου χρειάζονται περισσότερο κάθε στιγμή. Υποστηρίζει κάθε είδους οργανισμούς, βοηθώντας κάθε ευάλωτη ομάδα, οπουδήποτε στην Ελλάδα. Μέσω του ΔΕΣΜΟΥ δέχτηκαν έπιπλα οι Δομές μας σε Χίο και Αθήνα από τις εταιρείες SΙΕΜΕΝS και HUAWEI.


Ευχαριστούμε θερμά την Οργάνωση ΜΠΟΡΟΥΜΕ για την στήριξή της στην κάλυψη των αναγκών των Δομών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου σε είδη διατροφής. To ΜΠΟΡΟΥΜΕ προσπαθεί να συμβάλλει στη μείωση της σπατάλης τροφίμων και παράλληλα στην αύξηση της επισιτιστικής στήριξης κοινωφελών φορέων σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ λάβαμε προσφορές σε τρόφιμα από τις Εταιρείες FRESH, ΦΡΕΣΚΟΥΛΗΣ και Φούρνος ΣΥΚΟΒΕΛΛΑ και τους ευχαριστούμε όλους πολύ.

eyxaristoume
Ευχαριστούμε θερμά τα σούπερ μάρκετ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και την εταιρεία αρτοσκευασμάτων ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ που ανά τακτά διαστήματα στηρίζουν το διατροφικό πρόγραμμα των Δομών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου με προσφορές σε είδη διατροφής. Επίσης ευχαριστούμε τα σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την προσφορά δωροεπιταγών.


Για το 6ο τουρνουά Bowling ατόμων με αυτισμό (2019), με 150 συμμετέχοντες από 13 μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης ευχαριστούμε θερμά τους Χορηγούς Επικοινωνίας της εκδήλωσης ΕΡΤ, SOCIAL POLICY, PSYCOLOGY NOW, NEVRONAS.GR, τις εταιρείες ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΙΟΝ, ΛΟΥΞ, ΧΥΜΟΙ VIVA για τις προσφορές σε κεράσματα των συμμετεχόντων και των οικογενειών τους, την εταιρεία PAPADOPOULOS FLAGS για την προσφορά των 140 μεταλλίων και 30 πλακετών για την βράβευση όλων των συμμετεχόντων στο τουρνουά και την ραδιοφωνική παραγωγό Άννα Μαρία Χαροκόπου η οποία χάρισε την φωνή της για τα ραδιοφωνικά σποτ της εκδήλωσης καθώς και εμπλούτισε με τις μουσικές επιλογές της την εκδήλωση για τα 10 χρόνια του Κέντρου Ημέρας Εφήβων και Νεαρών Ενηλίκων με Αυτισμό «Στην Αυλή του Κόσμου».


Ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τη δωρεάν δημοσίευση προκηρύξεων και προγραμμάτων για την ενημέρωση ωφελούμενων από τα προγράμματα που αναλαμβάνει ο φορέα μας.


Ευχαριστούμε θερμά το βιβλιοπωλείο ΠΥΞΙΔΑ με το book café στη Χίο για την φιλοξενία εκδηλώσεων μας και τη δωρεά εκτύπωση αφισών για την προβολή τους.
Επίσης τους ΧΥΜΟΥΣ ΧΙΟΥ, το ξενοδοχείο ΔΙΑΝΑ, το σούπερ μάρκετ ΧΑΡΑ, το λογιστικό γραφείο EUROTAX, το φροντιστήριο ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ Χίου και την καφετέρια PLAN B για την στήριξή τους στις εκδηλώσεις μας των Δομών μας στη Χίο.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία MAXI για την προσφορά χαρτικών ειδών και ειδών υγιεινής για τις Δομές του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.
Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ALKODI για την δωρεά εκτύπωση των Χριστουγεννιάτικων καρτών μας.
Ευχαριστούμε θερμά τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ για την προσφορά τους σε φάρμακα για την κάλυψη των αναγκών ωφελούμενων της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Χίου.


Ευχαριστούμε θερμά το ΔΗΜΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για την προσφορά αίθουσας εκδήλωσης για την καλοκαιρινή γιορτή του Εξειδικευμένου Κέντρου Διάγνωσης και Αποκατάστασης ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «Ηλίανθος» και την στήριξή του σε όλες τις εκδηλώσεις του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.


Κάποιοι συνάνθρωποί μας, στη δύσκολη στιγμή της απώλειας ενός αγαπημένου τους προσώπου αποφάσισαν να προσφέρουν χρηματικόποσό για την υποστήριξη ατόμων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας. Τους ευχαριστούμε θερμά.
Παρομοίως, η χρηματική δωρεά, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, της εταιρείας LUNDBECK διατέθηκε για τη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων σε θεραπευτικά προγράμματα του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου. Πρόκειται για συμπολίτες μας που χρήζουν αγωγής αλλά εξαιτίας της οικονομικής δυσκολίας των οικογενειών τους δεν μπορούσαν να ξεκινήσουν. Τους ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς.
Σας καλούμε να στηρίξετε το έργο μας και το 2020! Χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών μας δε θα μπορούσαμε να συνεχίζουμε τη λειτουργία και τη δράση μας.


Με το να ενισχύσετε το έργο μας, θα κατορθώσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των εξυπηρετούμενων μας. Γίνετε αρωγοί στο έργο μας!
Εάν επιθυμείτε να κάνετε μία χρηματική δωρεά στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς:
• Εθνική Τράπεζα
760/296002-85, ΙΒΑΝ: GR4401107600000076029600285
• Alpha Bank
607-00-2330-000050, IBAN: GR8601406070607002330000050
• Τράπεζα Πειραιώς
6772114490550, IBAN: GR2901717720006772114490550

Είναι απαραίτητη η ενημέρωση μας στο τηλέφωνο/φαξ 2271021213 ή με αποστολή e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., προκειμένου να αποστείλουμε, στη συνέχεια, τα απαιτούμενα έγγραφα.
Για οποιουδήποτε άλλου είδους δωρεά, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας, στo τηλέφωνo: 210-5771502.

 

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.