Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

21η Ολομέλεια του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου

Με κοινό στόχο τη διασύνδεση και την αλληλεπίδραση, εργαζόμενοι και συνεργάτες ...

της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» βρέθηκαν 27-29 Απριλίου στο Hotel Delphi Beach στην Ερατεινή για την 21η Ολομέλεια του οργανισμού.


Οι εργασίες της Ολομέλειας ολοκληρώθηκαν σε κλίμα συνεργασίας και ομοψυχίας, με τη συμμετοχή 100 εργαζομένων και συνεργατών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, από τη Χίο και την Αθήνα.

Στο πλαίσιο της 21ης Ολομέλειας διοργανώθηκε Εργαστήριο με θέμα «Διαχείριση Συμπεριφορών που προβληματίζουν/Προκλητικών συμπεριφορών – σε περιβάλλον παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας».

Επαγγελματίες από διάφορους χώρους ψυχικής υγείας προσέγγισαν το θέμα των συμπεριφορών που προβληματίζουν/προκαλούν από διαφορετικές και δυνητικά συμπληρωματικές οπτικές. Στο δεύτερο μέρος, ο διάλογος εμπλουτίστηκε με τις παρουσιάσεις των δομών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου για τις «συμπεριφορές που προβληματίζουν». Η κάθε δομή παρουσιάσε την εμπειρία της, τους προβληματισμούς της και τις πρακτικές που έχει εφαρμόσει στα πλαίσια της κλινικής της δραστηριότητας.

Το έργο των δομών του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου παρουσιάστηκε και μέσα από αναρτημένες ανακοινώσεις, ενώ η συνοχή των μελών ενισχύθηκε μέσα από βιωματικά εργαστήρια και παιχνίδια συνεργασίας.

Το διήμερο των δράσεων ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων έρευνας για την Επαγγελματική Ικανοποίηση και τον βαθμό επαγγελματικής εξουθένωσης των εργαζομένων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.

Τις εργασίες άνοιξε με χαιρετισμό η πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Βιβή Σιδηροφάγη, η οποία ανέφερε: «Στα 22 χρόνια λειτουργίας του, το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου έχει πραγματοποιήσει 21 Ολομέλειες σε μια προσπάθεια προαγωγής και διάδοσης του επιστημονικού του έργου. Μέσα από το μοίρασμα της επιστημονικής μας γνώσης από τις διαφορετικές υπηρεσίες του Κέντρου σε Χίο και Αθήνα, στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και στην έγκυρη πληροφόρηση και ευαισθητοποίηση της κοινότητας».

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.