Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

3o Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής

Η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου, το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων και το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου έδωσαν δυναμικό παρόν στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψυχιατροδικαστικής (9-11 Δεκεμβρίου 2016, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας «ΕΣΔΥ» , Αθήνα).

 

Συγκεκριμένα, την ομιλία με τίτλο "ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΣΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΤΟΜΕΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ" εκφώνησε η παιδοψυχίατρος του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων, Σταματοπούλου Φωτεινή.


Η προφορική ανακοίνωση συντάχθηκε από τους: Σταματοπούλου Φωτεινή, Δρίζου Χριστίνα, Φύλλα Ηλιάνα από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου, Γρέγου Σοφία και Μπόλια Κωνσταντίνο από το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων και Κεβόπουλο Γιώργο από την Διεύθυνση Αστυνομίας Χίου.


Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, από την πλευρά του παρουσίασε εργασία με θέμα: «ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ: ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ».

Η εργασία παρουσιάστηκε με ηλεκτρονική ανάρτηση ( e-poster ). Συγγραφείς είναι οι: κ. Νικολέττα Μαυροειδή, Ε.Υ του τμήματος, Χρήστος Σιφναίος, κοινωνιολόγος, συντονιστής Έρευνας του τμήματος, Μαριλένα Γκρέμου, εγκληματολόγος που συμμετέχει εθελοντικά στο Πρόγραμμα και Κωνσταντίνος Μπόλιας, Παιδοψυχίατρος.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας το ΤΕΤΕ οι: κ. Γκρέμου και ο κ. Σιφναίος

 

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.