Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Επιστροφή στην κανονικότητα, μένοντας ασφαλείς

Το πρώτο στάδιο της καραντίνας και της απομόνωσης έφτασε στο τέλος του και σταδιακά όλη η κοινωνία περνάει στο επόμενο βήμα...

της επιστροφής στην καθημερινότητα.


Το Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων του Κέντρου Παιδιού κι Εφήβου το διάστημα αυτό παρέμεινε ανοιχτό και δίπλα στους ανθρώπους που επιθυμούσαν να απευθυνθούν σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας μέσα από την διαδικτυακή συμβουλευτική.


Πλέον, ακολουθώντας τους ρυθμούς της σταδιακής επιστροφής, το ΤΨΥΕ έχει ανοίξει και πάλι τις «φυσικές» του πόρτες, πραγματοποιώντας ραντεβού δια ζώσης. Μέριμνά μας είναι η διασφάλιση της υγείας όλων και στόχος μας είναι οι άνθρωποι που μας εμπιστεύονται να μπορούν να αφεθούν στην δύναμη της θεραπευτικής σύνδεσης, χωρίς τον φόβο μόλυνσης από τον ιό. Γι’ αυτό τον λόγο, όλα τα δια ζώσης ραντεβού πραγματοποιούνται τηρώντας τα προβλεπόμενα και απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως αποφυγή συνωστισμού με ανάλογο προγραμματισμό των ραντεβού, τακτική απολύμανση και φυσικός αερισμός του χώρου και των αιθουσών, χρήση αντισηψίας χεριών και ατομικής μάσκας. Πριν την έλευσή του ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με την γραμματεία για την καλύτερη ενημέρωσή του.


Παράλληλα, για όποιον το επιθυμεί η δυνατότητα για ραντεβού εξ αποστάσεως μέσω διαδικτυακών πλατφορμών παραμένει διαθέσιμη επιλογή, όπως όλον αυτόν τον καιρό.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τμήμα Ψυχικής Υγείας Ενηλίκων
Κέντρο Παιδιού και Εφήβου
Εγκρεμού 30, Χίος
τηλ. 22710-20000 (εσωτ. γραμ. 3)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.kpechios.gr

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.