Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Σεμινάριο:Οι ειδικές θεραπείες από απόσταση

Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας.Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν!

 UPDATE:Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν! Πάνω από 320 επαγγελματίες υγείας, ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης δήλωσαν συμμετοχή στο εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο "Ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού έργου σε καιρό πανδημίας". Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη! Ας μείνουμε σε επαφή...έρχονται νέα σεμινάρια!

Εγγραφή στο newsletter

Newsletter για τα σεμινάρια μας

Γράψτε ένα έγκυρο email.

Τις τελευταίες εβδομάδες, οι πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας έχουν διαταράξει,μεταξύ άλλων, και την υλοποίηση των ειδικών θεραπειών παιδιών , εφήβων και ενηλίκων. Ταυτόχρονα, έχει αναδειχθεί η ανάγκη χρήσης εναλλακτικών και ψηφιακών μέσων για τη συνέχιση της θεραπείας από απόσταση.

Στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου εφαρμόζουμε και εξελίσσουμε από 10ετίας και πλέον τη μέθοδο της Τηλεαποκατάστασης για άτομα που ζουν μακριά από τον τόπο παροχής των υπηρεσιών που έχουν ανάγκη. Στο ίδιο διάστημα έχουμε εκπαιδεύσει στην τηλεαποκατάσταση επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης από άλλους φορείς.

Θέλοντας να συμβάλουμε στην ενίσχυση των δεξιοτήτων των θεραπευτών και στη διασφάλιση της συνέχειας της θεραπείας των εξυπηρετούμενων, διοργανώνουμε ΔΩΡΕΑΝ το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα: «Οι ειδικές θεραπείες από απόσταση: Η διασφάλιση του θεραπευτικού προγράμματος εν μέσω πανδημίας»

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη της συνέχειας του θεραπευτικού προγράμματος παιδιών /εφήβων με αναπτυξιακές /συναισθηματικές διαταραχές και των οικογενειών τους , μέσω της εκπαίδευσης και ενδυνάμωσης των επαγγελματιών που παρέχουν υπηρεσίες ειδικών θεραπειών.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικούς.


Δομή εκπαιδευτικού:
- 6 ώρες ασύγχρονης εκπαίδευσης
-7 ώρες εργαστήρια σε περιβάλλον τηλεδιάσκεψης


Ημερομηνίες:
- Το εκπαιδευτικό υλικό της ασύγχρονης εκπαίδευσης θα είναι διαθέσιμο σε εκπαιδευτική πλατφόρμα από 30/4/2020.
-Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν σε περιβάλλον τηλεδιάσκεψης από 7 έως 9 Mαϊου 2020, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα του εκπαιδευτικού.

Αριθμός συμμετεχόντων:
-‘Περιορισμένος. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας


Εγγραφές:
-Έως 30/4/2020 στο www.kpechios.gr. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν οδηγίες για την είσοδο στην τηλεδιάσκεψη.

NEA ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: Λόγω αυξημένου αριθμού συμμετοχών, οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν Δευτέρα 27/4/2020 στις 13:00.


Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ

 Δειτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δείτε τη ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Δείτε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ

Δείτε τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 

Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο www.kpechios.gr.
Για διευκρινίσεις: Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, κυρία Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 210-5731581, 6984601372, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.