Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Αθήνα: Θέση εργασίας για Ψυχολόγο & Ειδικό Παιδαγωγό

Στο Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δυτική Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου»...

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:

Δύο θέσεων εργασίας στο Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δυτική Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου»  του Κ.Π.Ε. στην Αθήνα, με ειδικότητα:

  1. Ψυχολόγος (1 θέση) (μερικής απασχόλησης)
  2. Ειδικός/ή παιδαγωγός (1 θέση)  (μερικής απασχόλησης)

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης σχέσης εργασίας διάρκειας 11 μηνών.

Α. Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

  • · Αίτηση Υποψηφιότητας ΕΔΩ
  • · Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών
  • · Φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
  • · Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • · Βιογραφικό σημείωμα

Επίσης θα συνεκτιμηθούν: προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο εργασίας, εθελοντική εργασία σε Κ.Η. εξειδικευμένα στις Δ.Α.Φ., Πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις σε συναφή με τη θέση αντικείμενα, πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού Η/Υ, ο δυναμικός χαρακτήρας, η ευχέρεια στην επικοινωνία - οργάνωση και η ικανότητα συνεργασίας μέσα σε ομάδα.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή ή σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα εσωτερικού, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση και αντιστοίχιση από τον ΔΟΑΤΑΠ. Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά την ημερομηνία έναρξης της σύμβασης.

Β. Διαδικασία Επιλογής

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή του φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη (μέσω τηλεδιάσκεψης) σε μέρες και  ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά μετά τις 23/01/2021.

 

Γ. Κατάθεση δικαιολογητικών – ημερομηνίες υποβολής δικαιολογητικών

Αιτήσεις συμμετοχής, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση kentro_imeras@kpechios.οrg  με τίτλο «θέση Ψυχολόγου-Αθήνα» ή «θέση Ειδικού/ής Παιδαγωγού-Αθήνα»  από την δημοσίευση της παρούσης ως τις 23/01/2021.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Γεωργιάδου Παναγιώτα (τηλ. 2105789190, φαξ 2105789191, e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), από Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 14:30

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.