Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Ανοιχτές θέσεις εργασίας στον "Ηλίανθο"!

Αναζητούμε δύο ψυχολόγους και έναν εργοθεραπευτή....

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 1 ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ΚΑΙ 2 ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:


Τριών (3) θέσεων εργασίας στο Εξειδικευμένο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος «Ηλίανθος», στη Δυτική Αττική- Περιστέρι, με ειδικότητες:


1 Εργοθεραπευτής (μερικής απασχόλησης, απογευματινό ωράριο)
2 Ψυχολόγοι (μερικής απασχόλησης)

Η συνεργασία θα έχει την μορφή παροχής έργου ή εξαρτημένη σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και πιθανότητα ανανέωσης. Η συνεργασία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά
Ø Αίτηση Υποψηφιότητας ( για θέση Εργοθεραπευτή εδώ - για θέση Ψυχολόγου εδώ)
Ø Φωτοαντίγραφα Πτυχίων
Ø Βιογραφικό Σημείωμα
Ø Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
Ø Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος

Επίσης θα συνεκτιμηθούν: προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο εργασίας, Μεταπτυχιακός τίτλος σε συναφές με τη θέση αντικείμενο, πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις σε συναφή με τη θέση αντικείμενα, γνώση χειρισμού Η/Υ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,με τίτλο: ΘΕΣΗ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ ή ΘΕΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ από τη δημοσίευση της παρούσης έως τις 7/6/2019.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από τη διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση & αντιστοίχιση από το ΔΟΑΤΑΠ.

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του Φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη σε ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά.

Δείτε εδώ την προκήρυξη 

0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.