Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου στον Ημιμαραθώνιο Χίου

Για πρώτη φορά φέτος η χιώτικη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» συμμετέχει στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Χίου.

6ος Ημιμαραθώνιος Χίου
Κυριακή 27 Αυγούστου 2017
Η άθληση και η κοινωνική ευαισθησία «τρέχουν» μαζί!

Καλούμε όσους επιθυμούν να τρέξουν στον 6ο Ημιμαραθώνιο Χίου, να φορέσουν τη μπλούζα του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για την αποδοχή στη διαφορετικότητα και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο. Επιδιώκουμε μέσα από την αθλητική αυτή εκδήλωση να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την κοινωνική προσφορά και την ευθύνη.

Την ομάδα μας στηρίζει με την συμμετοχή του ο διακεκριμένος αθλητής Μαραθωνίου Χριστόφορος Μερούσης!

Ελάτε μαζί μας στον αγώνα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης για την ψυχική υγεία και την ειδική αγωγή. Ενημερωθείτε για το έργο του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο την ημέρα του event.

Τρέξε με την ομάδα του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου για την υγεία του σώματος και της ψυχής!
Οι μπλούζες διανέμονται δωρεάν (τηλ 227102000, Νεκταρία Χατζηιωάννου & Μαρία Γιαλούση). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη η εγγραφή στον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης www.chiosrunning.gr

Με την υποστήριξη των εταιρειών: ζαχαροπλαστείο “AMANDIER”, λογιστικό γραφείο “EUROTAX”, Ήχος-Εικόνα-Ασφάλεια-Κλιματισμός “KΡΙΤΟΥΛΗΣ”, προϊόντα τεχνολογίας “MR. CHEAP”, βιβλιοπωλείο “ΠΥΞΙΔΑ”, Καφέ – Μπαρ “PLAN B”, σούπερ μάρκετ “ΧΑΡΑ”.

s2sdefault

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 95 επισκέπτες και κανένα μέλος

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ