Για όλους εσάς

Φόρμα Εθελοντή - Πρακτική Εξάσκηση - Ευκαιρίες καριέρας

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου οφείλει πολλά στους εθελοντές. H συνεισφορά χρόνου και γνώσεων είναι σημαντική για το Κ.Π.Ε., γι' αυτό όλο και περισσότεροι εθελοντές γίνονται αρωγοί στη μεγάλη προσπάθειά μας.

Η έννοια του εθελοντισμού στο Κ.Π.Ε. συνδέεται τόσο με την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά, όσο και με τη συναισθηματική πληρότητα, ανοίγοντας ένα δρόμο που οδηγεί στη μάθηση, την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Γιατί να γίνεις εθελοντής στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου:

  • Διευρύνεις τις γνώσεις σου
  • Εξασκείσαι σε αντικείμενο σχετικό με τις σπουδές σου ή με τα χόμπυ σου
  • Αναπτύσσεις νέες δεξιότητες
  • Μαθαίνεις να δουλεύεις ως μέλος μίας ομάδας
  • Μαθαίνεις να βάζεις στόχους και να τους πετυχαίνεις


Φόρμα Εθελοντή
Γράψτε το Επώνυμο σας.
Γράψτε το όνομα σας.
Invalid Input
Επιλέξτε κάποιο από τα παραπάνω.
Επιλέξτε κάποιο από τα παραπάνω.
Γράψτε ένα έγκυρο email.
Γράψτε το τηλέφωνο σας.
Invalid Input

Πρακτική Άσκηση

Στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου χαιρόμαστε να προσφέρουμε την ευκαιρία σε φοιτητές και σπουδαστές του τομέα της ψυχικής υγείας, της ειδικής αγωγής και των κοινωνικών επιστημών να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε ένα πραγματικό εργασιακό περιβάλλον, να αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν στο μέλλον.

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου κάθε χρόνο δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές και σπουδαστές (ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ) να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, πραγματοποιώντας την πρακτική τους άσκηση στο σύγχρονο περιβάλλον του φορέα μας. Οι θέσεις πρακτικής άσκησης κάθε χρόνο αναρτώνται στα πληροφοριακά συστήματα ΑΤΛΑΣ και ΤΕΙ-ΔΑΣΤΑ.

Εάν ενδιαφέρεστε να κάνετε πρακτική άσκηση μαζί μας επικοινωνήστε στο info@kpechios.gr

kariera.png

Ευκαιρίες Καριέρας

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου προσφέρει ευκαιρίες καριέρας σε επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη δυναμικών ομάδων και να μάθουν μέσα σε ένα εξελισσόμενο περιβάλλον.

Προσφέρουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών, που ενθαρρύνει το ομαδικό πνεύμα, τη συνεργασία και τη συνεχή μάθηση. Επιδιώκουμε να επιλέγουμε τους κατάλληλους υποψήφιους για τις κατάλληλες θέσεις και να προσφέρουμε σε όλους τους υποψήφιους μια θετική εμπειρία.

 

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.