Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

18o Navigator Forum

με υποστηριζόμενο φορέα το "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου"...

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Χίο, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018, το 18ο Διεθνές Forum της Navigator Shipping Consultants Ltd. με υποστηριζόμενο φορέα το «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου».

Οι διοργανωτές του συνεδρίου, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επέλεξαν να στηρίξουν το «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» ως μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει την έδρα της στη Χίο και προσφέρει υπηρεσίες στους κατοίκους της Χίου, των Ψαρών και των Οινουσσών με ψυχικές, αναπτυξιακές και συναισθηματικές διαταραχές.

Η πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Βιβή Σιδηροφάγη στην ευχαριστήρια ομιλία της ανέφερε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι για την πρωτοβουλία της οικογένειας Μπεζαντάκου να διοργανώσει το συνέδριο στο νησί μας και να υποστηρίξει το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου. Με την χορηγία σας, γίνεστε αρωγοί της προσπάθειας μας, να συμβάλουμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών, εφήβων και ενηλίκων που χρήζουν υπηρεσιών ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής και κατοικούν στη Χίο, στα Ψαρά και στις Οινούσσες. Η στήριξη σας μας γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για τα μελλοντικά μας εγχειρήματα».

Το συνέδριο έδωσε σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης στο "Κέντρο Πιαδιού και Εφήβου¨ καθώς το παρακολούθησαν πάνω από 300 συμμετέχοντες, υψηλόβαθμα στελέχη της ναυτιλίας, στελέχη του τραπεζικού κλάδου, εκπρόσωποι σημαντικών ναυτιλιακών οργανισμών, καθηγητές πανεπιστημίων, φοιτητές, καθώς και εκπρόσωποι από το σύνολο του ναυτιλιακού τύπου.

Tags:
0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.