Ειδήσεις

Newsletter - Gallery- Videos - Άρθρα

H ΚΜΨΥ για τον ενδοσχολικο εκφοβισμό

Το bullying υπάρχει. Όλοι μαζί όμως μπορούμε να το νικήσουμε! Παγκόσμια Ημέρα κατά του ενδοσχολικού εκφοβισμού σήμερα...

και η Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Χίου βρέθηκε στη Βολισσό (28/2/2018) ενημερώνοντας μικρούς και μεγάλους για τις αξίες της ζωής που βασίζονται στον σεβασμό, στην αγάπη για το συνάνθρωπο και στην αλληλεγγύη μέσα στα σχολεία αλλά και γενικότερα στην κοινωνία.

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον Διευθυντή Γυμνασίου κ. Παραδείση Σωτήρη! Η συνεργασία των μαθητών, των γονέων και του διδακτικού προσωπικού του Γυμνασίου, των Λυκειακών Τάξεων Βολισσού «Μιχάλης Παπαμάυρος», του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βολισσού μας γέμισε την καρδιά!

Αρχικά, πήραν το λόγο ο κος Παραδείσης Σωτήρης, διευθυντής του Γυμνασίου και έπειτα διευθύντρια του Δημοτικού κα Σεζένια Ευγενία, οι οποίοι μίλησαν για το ρόλο του σχολείου της Βολισσού στην πρόληψη του φαινομένου της βίας καθώς και την αναγκαιότητα διοργάνωσης δράσεων παρέμβασης. Έλαβαν μέρος 45 άτομα, κυρίως γονείς, καθηγητές του σχολείου της Βολισσού καθώς και εκπρόσωποι τοπικών αρχών.

 Γονείς και καθηγητές έθεσαν τους δικούς τους προβληματισμούς και προτάσεις για τη διαχείριση της ενδοσχολικής βίας στα παιδιά. Μια πολύ εποικοδομητική ομιλία που τέθηκαν ζητήματα όπως η ψυχολογική και η νομική διάσταση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού και οι γονείς εξέφρασαν την επιθυμία τους και για άλλες ομιλίες και δράσεις και την παροχή υποστήριξης στα παιδιά ή τους γονείς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Tags:
0
0
0
s2sdefault

Αθήνα

Διεύθυνση :

Χρυσολωρά 10-12 ,  121 32 , Περιστέρι

Τηλέφωνο :

2105789190, 5782341, 5731581

Φάξ :

2105789191

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Newsletter

Γραφτείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε για τα νέα του κέντρου μας.
Συμφωνώ με την Πολιτική Προστασίας
Subscribe now

Σύνδεση μελών ΚΠΕ

Χίος

Διεύθυνση :

Εγκρεμού 30 , 82131   Χίος

Τηλέφωνο :

2271020000

Φάξ :

2271021213

Email:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.